torstai 16. lokakuuta 2014

Kummitytön muffinit


Syyskuun puolessa välissä olimme etelässä vanhimman kummityttömme 10-vuotis syntymäpäivillä. Kauhean nopeasti menee aika, muistan vielä kuin eilisen, kun yöjunalla menimme ristiäisiin ja kuinka kastetilaisuudessa minulla alkoi kädet täristä (tottumuksen puutteesta ja jännityksestä) ja pienen pieni hikikin otsalta tippua :D Ja tietysti kaikki muutkin asiat kyseiseltä päivältä :)

Kummityttö oli itse äitillensä sanonut, että haluaisi leipoa minun kanssa. Ja tietystihän täti alkaa leipomaan! Valinnan ja muutaman vaihdoksen jälkeen  kummityttö päätyi näihin muffineihin. Ennen leipomista kävimme kuitenkin koko sakilla hieman kävelemässä kansallispuistossa ja laavulla paistamassa makkarat ja vaahtokarkkeja :) Kyllä sitten olikin mukava tehdä kahvipöytään tuoreet suklaamuffinit!


Muffinit menossa uuniin. Kummityttö itse teki kaiken, minä olin ohjeen lukija :) Kuorrutuksen suklaan levitin, mallia näytin ensin muutamalla mutta sitten sainkin tehdä kaikki :D


Kaupan sokerikuorrutetta tyttö pursotteli itse mutta lopussa sai täti hieman avitella. Kyllä sitä olikin aika työ pursotella. Koristeeksi tuli semmoisia karkin makuisia strösseleitä. Ja kylläpä muffinit saivatkin kehuja!


Ohje oli tämmöisestä kirjasta.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä muffinseja! Varmasti kummitytölle ikimuistoinen juttu! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥