keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

SLY27: Kesäkuun paketti

Eilen isäntä tuli paketti kainalossa taloyhtiön kokouksesta :) Itse en ollut jaksanut mennä ja postilta tuli ilmoitus, joten nakitin taas haun :D Ja tämmöistä paljastui hieman vaniljalta tuoksuvasta paketista:


* Erikoishienoa sokeria (tätä meneekin, koska käytän tätä leivonnassa)
* Ranskalaista kirsikkahilloa (NAM! Äiti tekee aina kotipihan kirsikoista hilloa, joten tykkään siitä, tätä en kylläkään ole koskaan maistanut :D )
* Vaniljatanko (muutaman kerran olen käyttänyt, taidan nyt tehdä vaniljajäätelöä)
* Vaniljasokeria (tätäkin menee)
* Glukoosisiirappia (olen meinannut ostaa mutta olen malttanut mieleni juurikin tätä pakettia ajatellen ,D )
* kertakäyttö lautaset ja kukka servettejä (nämä tulee varmasti tuhottua kesän jäätelön syömingeissä :D )
* ohjeet: Jäätelön perusohje + maustamis vinkit, Kevennetty raparperijäädyke, Turkinpippurijäätelö (pitäneekin ryövätä äidiltä raparperia, viimeiset kun pakkasesta menivät piirakkaan)
* ja ihana leppäkerttu, sadepisara, päivänkakkara -kortti, joka valloitti edellisen kuun kortin paikan jääkaapin ovessa :D

Parini oli fiksusti käärinyt kaikki omiin pusseihin (vaniljatanko ja -sokeri olivat samassa), joten ei ollut kaikki ihan vaniljasokerin peitossa :D Paketti ei ollut kärsinyt, hieman vain sokeria tusahti aina ilmoille, kun pakettia käsitteli :)

Kiitos oikein paljon parilleni tästä ihanasta ja runsaasta paketista! Varmasti tulen kokeilemaan ohjeita, sen verran herkullisia olivat ja jäätelön ystäviä, kun näin kesällä varsinkin, olemme :D Pitäneekin alkaa kaivamaan kone esille, kai minä muistan missä se on... Muistan minä! ,D Mutta pitää kokeilla myös ilman konetta, rakenteesta tulee varmastikin erilaista.

Ensi kuuta ja paljastusta jännityksellä odottaen!

**********

SLY-ringissä salainen ystävä ilahduttaa omaa ystäväänsä kolmen kuukauden ajan. Kuukausille on mahdollisesti annettu jonkinlainen teema. Nyt on menossa kierros 27 ja kesäkuun aiheena on "Jäätelökesä".

12 kommenttia:

  1. Täällä jo malttamattomana odoteltiin paketin saapumista perille... Arvasin että se vaniljasokeri vuotaa... Pussitus oli siis tarpeen. Iloista Jätskin makuista kesän jatkoa. Ensi kuussa sitten paljastuksen kera...
    T. SLY.si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eilen tuli ilmoitus. Ei se pahemmin vuotanut, hentoinen sokeripilvi vain ilmoille tusahti. Pussitkin menivät uusio käyttöön eivätkä roskiin. Jännityksellä odotan kuka olet :)

      Poista
  2. Ihana paketti =) itse en ole vielä kokeillut myöskään tuota glukoosisiirappia mutta haluaisin =)

    VastaaPoista
  3. Ihanan paketin olet saanut! =)

    VastaaPoista
  4. Upea paketti. Tuo glukoosisiirappipullo on näkynyt jo useissa paketeissa :). Kuten itselläkin. Itseltä löytyi jo sitä kaapista. En enää vain muista missä sitä olen käyttänyt XD.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, taitaa olla glukoosisiirappi tämän kesän hitti :D Itse en tosiaan ole sitä vielä saanut ostettua mutta nyt ei tarvikaan! :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥