keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Vaivaamaton ja vaivaton leipä


Tästä leivästä on tullut yksi mun suosikeista juurikin helppouden takia: aamulla, kun tekee taikinan työpäivän ajaksi tekeytymään, saa illalla tuoretta leipää. Tai vaihtoehtoisesti viikonloppuna aamuksi, kun tekee taikinan illalla :D

Oon tehny tätä savipadassa kuin myös tuossa Kermansaven padassa, molemmissa tulee yhtä hyviä. Jauhojakin olen vaihdellut ja sekoitellut, mm. hiivaleipäjauhoja ja ruisjauhoja.

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnitteluni !

    Ihanan näköinen leipä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nami-hiiri :)
      Leipäkin oli yhtä ihanaa kuin on näköinenkin :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥