sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Broileritötteröt


Näidenkin ohje löytyy Ulla Svenskin Suloiset suolaiset-kirjasta, omalla variaatiolla :D  Tällä tyylillä olen myös tehnyt makeita sarvia. Ja tässäpä minun versioni näistä herkullisista ja helpoista pikku suolaisista. Tai aika isojahan nuo loppujen lopuksi oli...

Voitaikinaa/lehtitaikinaa paketti (500g)
Täyte
300 g marinoituja broilerinsuikaleita
1 prk ananasta
200 g chili-paprikatuorejuustoa

Anna taikinalevyjen sulaa ohjeen mukaan. Kaulitse niitä hieman pidemmiksi ja ohkasemmiksi. Leikkaa yksi levy kolmeen osaan (3 tötteröä). Voitele kananmunalla nauhan toinen reuna ja kieritä se sarvimuotin ympärille aloittaen ohuemmasta päästä. Paista 225-asteessa n.15-30 min tai kunnes sarvet näyttävät kypsiltä.

Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Anna niiden jäähtyä hyvin ja leikkaa pieniksi paloiksi. Sekoita joukkoon pilkotut ananaspalat ja tuorejuusto. Pursota jäähtyneiden sarvien sisälle täytettä.

Täytettä jää yli mutta on herkullista leivän päällä. Josta tulikin mieleen, että voisi sopia oikein hyvin voileipäkakkuunkin tämä täyte :)


2 kommenttia:

  1. Tuo täyte voisi toimia myös suolaisessa piiraassa. :) Kuulostaa kyllä niin hyvältä, että pakko kokeilla jossain suolaisessa leivonnaisessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Kyllä voisi toimiakin ja semmoisten pienten ruisnappien tai muiden kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥