tiistai 18. maaliskuuta 2014

Haarukkahuivi


VIIMEINKIN tämä on valmis! :D Tuossa juuri selasin, että marraskuussa 2012 olen postannut, että tämä olisi reunahuolittelua vaille valmis. Aika kauanhan tuossa huolittelussa kesti... ,D Noh, puolustukseksi sanottakoon, että alkuvuodesta 2013 tuli muutot ja ei tätä oikein kesähelteillä ole viitsinyt tehdä. Mutta nyt se on kuitenkin valmis käyttöön! Tunnusta, että muutama virhe tuli mutta ne eivät minua haittaa enkä niitä varmaan edes enää löytäisikään! :D Tuhannet kiitokset Lennulle opastuksesta! Tämä oli työläs mutta kiva tehdä, ties vaikka joskus innostun uudestaan tekemään. Ohje on Novitan sivuilta.


En halunnut hapsuja.

EDIT. 24.6.2014 Juhannuksen aikaan tuli otettua ulkokuvia huivi päällä :)

1 kommentti:

 1. Hei, olit jättänyt kommenttia vanhaan postaukseeni blogissa.

  Oulun käsityötapaamisista en ole ollut enää aikoihin kärryillä, en ole pystynyt niissä itse enää käymään. Lankamaailmassa kaiketi järjestetään käsityöiltoja säännöllisesti, voit käydä katsomassa ajat heidän nettisivuiltaan. Luultavimmin Ravelrysta löytyy paremmin tietoja käsityötapaamisista, jos sellaisia täällä on. Itse en Ravelryssa ole, niin en osaa niistä sen tarkemmin sanoa.

  Lankakauppoja Oulussa:

  Lankamaailma Saaristonkadulla
  Somikki Kirkkokadulla
  Villiina Hallituskadulla
  Nappi-Kikka Pakkahuoneenkadulla
  Maakari Rautatieasemalla

  Siinäpä ne taitavat ollakin, googlettamalla löytyy varmasti tarkemmat osoitetiedot. Marketeista löytyy tietysti Novitan lankoja, ja Kärkkäiseltä (Limingantullissa) lisäksi myös Dropsin lankoja. En osaa sen tarkemmin sanoa, mikä noista lankakaupoista on "paras", koska valikoima on niissä vähän erilainen, eli riippuu vähän siitä, mitä hakee ja minkä tyylisestä kaupasta tykkää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥