maanantai 17. helmikuuta 2014

Ystävälle, rakkaudella ystävältäYstävänpäivä "korteiksi" virkkasin muutamalle ystävälle sydän heijastimet :) Sydämen ohje on Dropsin sivuilta, heijastinnauhaa pujotin kiertämään ja taakse hakaneulan. Sydän on n. 5cm leveä ja painaa n. 2g, joten sen voi hyvin vaikka laittaa pipoon tai laukkuun koristeeksi ja turvaa antamaan :) Tätä sydäntähän voi käyttää myös Roosa nauha -päivänä, koska on vaaleanpunainen.

Näillä sydämillä osallistun myös helmikuun Silmukan ytimestä -haasteeseen, jonka järjestävät Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus blogien pitäjät :)


Äidin ostamat Ystävänpäivä tulppaanit ja muutama kortti :) Tein korttipohjiin pienet rei´ät ja pujotin hakaneulan niistä.

Itse puolestaan sain entiseltä naapurin tytöltä ja ystävältäni pieniä sydän kohventi muotteja ja ihanan ankkakortin :) Konvehtimuottien takana oli tieto, että kolibrin sydän lyö 1400 kertaa minuutissa! On se aika ihmeellinen lintu muutenkin... Belle Baien blogista bongasin ihanan ohjeen, jota voisi näihin muotteihin kokeilla :) Kiitos Laura tästä ihanasta muistamisesta ja kiitos, kun vierailet täällä<3

4 kommenttia:

  1. Hei! Jos haluat osallistua näillä sydämillä Silmukan ytimestä-haasteeseen, niinkuin kävit blogiini ilmoittamassa, mainitsethan siitä postauksessasi! :) Lisäski mainitse postauksessa molemmat emäntäblogit eli Pipon ytimestä ja Silmukan saalistus, halutessasi voit myös linkittää blogeihin :)

    Ihania heijastinsydämiä! Ja kaunis ajatus ystävän turvaamisesta <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat sydämet :) Ja kiitos kun osallistuit haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥