keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lämmittävä paketti


Maanantaina taisi olla tähän mennessä kylmin päivä täällä, n. -17 astetta. Mutta ei se mitään, kun kotia tullessa odotti laatikossa keltainen paketti täynnä kaikkea lämmittävää :)Eetukin sai osansa, tämä taitaa olla ihan selvä vinkki emännälle, että nyt viimein niitä koirankeksejä leipomaan ,D
Liekö kultaiset perhoset lentelevät Uutena Vuotena...
Jouluisia, ihania muffinivuokia ja koristerakeita
Punaista sokerimassaa
Suklaasta piti varmistaa, onko ihmisille vai koirille :D Ihan kuulemma ihmisille,  esim. leivontaan
Muotti, jolla saa "suikaleita"

Ii-isoja muffini (?) vuokia

Kiitos kaunis tästä ihanasta, runsaasta ja lämmittävästä paketista ystäväiseni nami-hiiri! Osa meni jo "käyttöön"

ja osa odottaa vuoroaan: isot, jouluiset muffinivuoat saanevat osakseen joululeivän, pienemmät muffinivuoat, suklaa ja punainen sokerimassa jouluiset muffinit raidoilla... :)Ja tässä sinulle pieni kiitos meiltä molemmilta :) Nostin hanurin syliini monen vuoden (oisko peräti 20v...) jälkeen ja hieman soittelin joululauluja :) Hieman piti muistella mutta kyllä se siitä. Laitahan polkka soimaan ja kuvittele minun soittavan ,)6 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut, etenkin ihania nuo muffinssivuoat ja jouluströsselit (itse sain hiireltä myös paketin mutta postaus on vielä jäänyt, pitää pikinmiten postata)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos redrose82 :) Kovasti alkoi päässä raksuttamaan, mitä tekis, sitä ei olekaan pitkään aikaan tapahtunut :) Eli kaikinpuolin "lämmittävä" paketti :D

   Poista
 2. Makia Minna ja Eetu -koira ovat upeasti hoitaneet 6 kk originaali SLY -projektia, joka loppuu tammikuun lopulla, joten jouluinen kiitos oli ansaittua!

  VastaaPoista
 3. .....nissepolkka soi korvissa, tapailen sävelmää nokkahuilullani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eetu ja Furio laulamaan, kas, pikku bändi valmis! :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥