Kakun olisi tuohon vuokaan voinut tehdä 1,5-kertaisena, olisi tullut korkeampi. Mutta kyllä se tälläkin määrällä ihan tarpeeksi nousi :)
Piimäkakku
4
dl  vehnäjauhoja
2
dl  sokeria
1
tl  soodaa
½
tl  inkivääriä
1
tl  kanelia
2  munaa
1-2
dl  rusinoita karpaloita
½
dl  siirappia, vaaleaa
1
dl  voi- tai margariinisulaa
2
dl  piimää tai hapanta kermaa
Sekoita
kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää muut ainekset joukkoon. Sekoita
mahdollisimman vähän. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan. Paista
noin tunti 175-asteisessa uunissa.
Tämä oli elämäni ensimmäinen piimäkakku ja oli sen verran helppo ja hyvä, että varmasti tulee toistekin tehtyä :) Suosittelen muillekin, tässä ei nimittäin tarvinnut edes vatkaimia!
Tämä oli elämäni ensimmäinen piimäkakku ja oli sen verran helppo ja hyvä, että varmasti tulee toistekin tehtyä :) Suosittelen muillekin, tässä ei nimittäin tarvinnut edes vatkaimia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥