torstai 27. syyskuuta 2012

Pätkis bones

Ja ei, en ole niin lääketokkurassa, että luulisin Pyhäinpäivän jo olevan :D Itse asiassa särkylääkkeitä en ole enää viikkoon syönyt, koska jalka ei niitä vaadi.

Piimäsuille -blogissa näin herkullisen Pätkispiirakan, joka pääsi kokeiltavien listalle, joka aina vaan paisuu ja paisuu... :) Viikon sairaslomalla oltuani, alkaa jo mieli, ja jalkakin, antamaan hieman myöten leipomiselle. Ja kun hyvä ystäväni aikoi tulla vielä käymään kylässä, mikäs sen parempi syy leipoa! Ja Pätkispiirakka pääsi heti kokeiluun helppoisuuden vuoksi. Sainpahan samalla myös "sairastupaankin" leivonnan tuoksua :)

Luut pääsivät pinnalle koristeeksi hieman juhlistamaan Eetua <3 Nämä luuthan siis tein jo kesällä, koska tarkoituksenani oli tehdä Eetun 10v. synttäreille jotain tämän tyylistä piirakkaa, jota luut koristaisivat. Mutta koska vanha herra alkoi kesäkuussa olemaan huonona, synttärit vietettiin pienimuotoisena, pelkona kun minulla oli ettei niitä olisi tullut ollenkaan... Kiitos lääkekuurin, Eetu on parempaan päin ollut jo loppukesästä, joten nyt päätin luilla sitä hieman juhlistaa :)

 
Sateisena syyspäivänä on mukava istahtaa koneen ääreen kahvikupin ja ihanampaa ihanan piirakan kanssa :) Kuka muuten tunnistaa, mitä sarjaa kuppi ja lautanen ovat...?

2 kommenttia:

  1. Kuppi ja lautanen on kovin tutun näköisiä, en vain muista nimeä! Meillä on olleet ne kauan ja Arabiaa ovat käsittääkseni.

    VastaaPoista
  2. Kuppi on Pentikin Halla-sarjaa, lautasen pohjassa ei lue mitään :) Mutta samannäköinen on kuin kuppi, tiedä sitten onko kuitenkaan samaa sarjaa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥