torstai 27. lokakuuta 2011

Palkintoja ja pipareita

Kuten moneen muuhunkin blogiin, niin eksyi tännekin tämmöinen palkinto Nami-Hiiren "Väririkas syksy" kisaan osallistumisesta.

Uusi Leivotaan -lehti tipahti luukusta jo viime viikolla (vai oliko se jo peräti edellisenä...) ja SweeetCake:n paketti (muffinssi reunakoristeet, kukkasabluuna ja kultalehti koristetta) tiistaina. Kuinkahan tuota kulta- ja muffini-juttuja raskii käyttää...
TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa tuomareiden kommentteja kisaan osallistuneista ihanista leivonnaisista ja TÄÄLTÄ voit katsella kaikkien osallistuneiden kuvat.

Lehden takakannessa oli Confetin mainos, jossa oli vaaleiden pipareiden ohje. Siitä innostuneena tein sitten vähän pipareita.  Ohjeena käytin äidiltä saamaani Murea piparit -ohjetta, vaihdoin vain siirapin vaaleaan siirappiin ajatellen, että niistä tulisi vaaleita pipareita. Noh... ei käyny niinku Strömsössä. Pipareista ei tullut vaaleita mutta muuten kyllä hyviä. Pitänee joskus kokeilla sitä Confetin ohjetta, jos niistä tulisi. Jospa tuo lentsukin lopullisesti nujertuisi näiden pipareiden myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥