maanantai 31. lokakuuta 2011

Mintturuutuja ja unohdusta

Mummo toivoi nimipäivä kahville kaveriksi täytekakkua, johon olisi tullut ranskanpastilleja. Pussinkin hän jo antoi kouraan...Mulle tuli kuitenkin kutsu sormen operointiin paria päivää ennen kahvittelua, joten täytekakun tekeminen olisi ollut hieman hankalaa. Ehdotin sitten Mokkaruutuja, ne kun on kaikkien suosikkeja. Tämä sopi mummolle, joten ei kun tuumasta toiseen ja ruutujen tekoon.

Päälle murskasin ranskanpastilleja ja laitoin myös kokonaisia. Kuorrutteeseen käytin tällä kertaa kaakaotomusokeria ja kuorrutteesta tulikin ihana!

Kävikin sitten niin, että sormen operointi peruttiin ja oisin voinutkin tehdä sen täytekakun mutta ei me alettu enää vaihtamaan... Niin, ja ihan totaalisesti olen unohtanut blogin 2v. päivän!! Ollut niin paljon muuta mielessä, että ei kertakaikkiaan ole muistanut. Nyt kun marraskuu lähenee, muistin, että "ei hyvänen aika sentään, mullahan on ollu synttärit!" Ja mittarin lukemakin lähenee 30 000 kävijää... Jos laittasin arvonnan sitten pystyyn, kun tuo lukema menee rikki...? Joten olkaahan kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥