torstai 17. joulukuuta 2009

SLY9: Joulukuussa lunta ja jäätä

Tänään sain pakettikortin, että postissa odottaisi paketti. Kait sitä on ollut niin kiltti, että saa yhden joululahjan jo näin aikaisin. No ei vaiteskaan, vaan SLYni lähettämä paketti siellä odotti. Jännitys ja uteliasuus oli niin suuri, että piti tuonne kylmään vinkkaan lähtä tarpomaan kohti postia. Myönnän, että pakettia piti hieman varovasti ravistella, mitäkähän sieltä kuuluu, paljastaako äänet mitään....?  Eivät paljastaneet, joten äkkiä kotiin ja paketti auki.

Sieltä paljastui seuraavaa:
- silikoninen Lumiukko-vuoka (ei olekaan tällaista "hahmo" vuokaa)
- 26 osainen pikkuleipä / piparimuotti sarja (olenkin katsellut uusia muotteja kaupoissa mm. joulupukki ja enkeli, ja nehän oli tässä!)
- vaniljan makuista halvaa (ihan uusi tuttavuus, joten auta SLY, mitä minä voisin tästä tehdä?)
- kaksi kynttilää (näitä voinkin joulun aikaan poltella Pentikin porossa, kun siihen ei ole enää kuin tavallisia tuikkuja vaan) ja
- itse tehty kortti, jossa oli kerrottu mitä paketissa olevat tavarat kuvastavat.
 

Aikaisemmat kommentit:
Sly:si kirjoitti 18.12.2009 - 17:53
Kiva että paketissa oli jotain mitä olet jo ehtinyt etsiä. Itse olen tehnyt halvasta esim. mansikkamäen ohjeella keksejä. http://ebetys.com/blog/694555/halvakeksit/
Mukavaa joulun odotusta!

jantta kirjoitti 22.12.2009 - 15:41
Pohja toimii...sanoisinkohan että 20 minuutin päästä ;) Hae siis silloin koodi uudestaan. Kun olen koodin korjannut (photobucket kun on jumissa) laitan koodin viereen sanan "uusittu.

jantta kirjoitti 22.12.2009 - 15:51
Nyt toimii pallotkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥