lauantai 25. maaliskuuta 2023

Martan synttärit

Luvattoman kauan kestänyt blogin päivittäminen... 
Maaliskuussa -22 tuli sairastettua korona, josta kuukauden päästä alkoivat koronan jälkitaudin oireet. Siinäpä se sitten meni loppuvuosi 😕 Jotain pientä tuli kyllä tehtyä. Laitan niistä tämmöiset "kooste pompsit" eli aiheeseen liittyen kaikki samaan postaukseen. Instagramhan se edelleen on joka on kohtuu ajassa mutta yritän tätäkin pitää yllä 🙂 Tänne on hyvä laittaa reseptit ylös.

Aloitetaan nyt Martan synttäreillä, joita onkin ehditty viettää kahden vuoden edestä 😄5-vuotis synttäreitä tuli vietettyä kolmeen eri otteeseen. Sairastelut puolin ja toisin (meidän ja vieraiden) tahto aina vaan siirtää ja siirtää niitä. Mutta lopulta sitä kuitenkin juhlittiin. Ensimmäisellä tarjoilulla kahvitettiin ex-naapurit. Tarjolla oli täytekakkua, kaupan voileipäkakkua, pikku pizzoja, raffeleita, carneval keksejä sekä Geisha- ja Fazerin sininen suklaita.
Koronan vuoksi keksin askarrella tämmöisen kynttilä jutun, niin ei tarvinnut kynttilöitä puhaltaa kakun päältä.

Toisella tarjoilulla kävivät mummot ja papat sekä muuta kummi. Tarjolla oli yksisarviskakkua, itse tehty voileipäkakku, pikku pizzoja sekä Geisha- ja Fazerin sininen suklaita.

Kolmannet tarjoilut järjestettiinkin mummolassa serkuille ja kummeille. Tarjolla oli käpykakkua, Daimkakkua, Karjalanpiirakoita, Fasu-paloja, carneval keksejä ja karkkia.


6-vuotis synttärit päästiin viettämään kahdessa osassa, ensin oli kaverit ja toisena päivänä sukulaiset. Tarjolla oli täytekakkua, suklaamuffinsseja, TuttiFrutti-keksejä, karkkia ja pikku pizzoja. Sukulaisille karkin tilalla oli "lohimössöä" ruisnappien kera 😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥