perjantai 8. heinäkuuta 2011

Hullun...

...ihanaa hommaa...

Nimittäin leipoa kesähelteillä pikkuleipiä ja vielä koristellakin ne! Ja vielä ensimmäistä kertaa elämässään! Mutta kyllä näistä tuli sen verran ihania, että ei jäänyt tähän kertaan. Mutta en kyllä ala joka viikonloppu tekemään, sen verran kädessä tuntuu pikeerin pursottelu. Ja nyt seuraa kuvapläjäys kera tekstien

Pikkuleivät jäähtymässä, yhteensä 88 kipaletta luita ja mansikoita. Tuommoisen telineen tilasin kirjakerhosta (sieltäkin saa nykyään leivontatarvikkeita) ja alla isän tekemä leivinlauta. Taikinana oli Mansikkamäen Fantasiapikkuleipien ohje, jota viimeinkin sain kokeiltua. Oikein hyvää ja leivottavaa taikinaa oli. Minä käytin manteliaromin/vanilja-aromin tilalla voi-vanilja -aromia. Koristelussa käytin Kakkusankareilta aikoinani tilaamaani Royal Icing-jauhetta, johon ei tarvinnut kuin kuuma vesi lisätä. Oikein hyvää tavaraa.

Kukka on Omar-karkkia ja keskellä on Wiltonin Candy melts-tuubin punaista väriä ja teksti on tehty Dr.Oetkerin suklaakoristelu tuubeilla.

Ja mansikat samallalailla. Punaiset "siemenet" on Candy meltsiä.

Nyt vain kahvetta keittelemään, mansikoita popsimaan ja luita jyrsimään.

Aikaisemmat kommentit:
Lelle kirjoitti 12.07.2011 - 23:33
Kiitoksia oikein paljon niin leipurin kuin synttärisankarinkin toimesta :) Kuulin juuri, että Kamu on viimeinen elossa oleva koira kyseisestä pentueesta. Aika hieno saavutus!
Eetullakin alkaa olla jo vuosia mittarissa ihan kiitettävästi. Hurjasti onnea myös Eetulle <3

Linttu kirjoitti 18.07.2011 - 14:21
Onhan noissa hommaa, mutta on ne kyllä näyttäviäkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥