Kesä herkut aloitettiin suolaisilla, joten lopetetaan ne myös suolaisiin.
Karjalanpiirakoita olen tehnyt sen yhden ja ainoan kerran joskus 10 vuotta sitten mutta halut niiden tekoon ei ole kadonneet. Nyt sitten päätin yllättää isännän ja tehdä viimein omatekoisia karjalanpiirakoita, joita sitten pitkän työpäivän jälkeen sai lämpiminä syödä.
Nämäkään ei nyt ulkonäöllisesti, eikä varsinkaan rypytysten suhteen ole niin täydellisiä, mutta nämä ovatkin Karjalanpiirakat ála Minna. Ulkonäön puutteen korvasi kuitenkin maku. Pitää tässä yrittää useammin tehdä, eihän näissä nyt niin kauhea homma ollutkaan mitä muisti antoi ymmärtää.
Aikaisemmat kommentit:
Tämä on yksi niistä leipomuksista, joita silloin tällöin ulkosuomalainen oikeasti kaipaa. Ruisjauhoja ei täällä tunneta samaan tapaan, kuin Pohjolassa ja se voikin on erilaista :D .
Kipitän linkittämään sinut!
Karjalanpiirakoita olen tehnyt sen yhden ja ainoan kerran joskus 10 vuotta sitten mutta halut niiden tekoon ei ole kadonneet. Nyt sitten päätin yllättää isännän ja tehdä viimein omatekoisia karjalanpiirakoita, joita sitten pitkän työpäivän jälkeen sai lämpiminä syödä.
Nämäkään ei nyt ulkonäöllisesti, eikä varsinkaan rypytysten suhteen ole niin täydellisiä, mutta nämä ovatkin Karjalanpiirakat ála Minna. Ulkonäön puutteen korvasi kuitenkin maku. Pitää tässä yrittää useammin tehdä, eihän näissä nyt niin kauhea homma ollutkaan mitä muisti antoi ymmärtää.
Aikaisemmat kommentit:
Katiskatar
kirjoitti 26.08.2011 - 14:20
Kun saiskin joskus aikaan tehdä itse piirakoita! Ei sillä ulkonäöllä
niin ole väliä kunhan maku on loistava, ja epäilemättä nämä sulivat
suuhun voin kanssa nautittaessa :)
MinnaT
kirjoitti 30.08.2011 - 12:27
Kyllä sulivat :)
nami-hiiri
kirjoitti 06.09.2011 - 12:34
Ei se näkö, vaan se maku ! :DTämä on yksi niistä leipomuksista, joita silloin tällöin ulkosuomalainen oikeasti kaipaa. Ruisjauhoja ei täällä tunneta samaan tapaan, kuin Pohjolassa ja se voikin on erilaista :D .
Kipitän linkittämään sinut!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥