Porkkanakakkua oli jo jonku aikaa tehnyt mieli ja kun
Emerald Cityn
blogissa näin tämän ohjeen, päätin vaihteeksi kokeilla sitä (joskus syyskuun loppupuolella). Hyvää
piirakkaa oli, päällisestä en ehkä niin tykänny :) Ehkä hasselpähkinät
tms. olisivat antaneet vähän lisämakua päälle mutta kun ei kaapissa
ollu... Laitoin loput piirakasta pakkaseen kuorrutteineen ja ei se minun
mielestä ainakaan huonoa tykänny, hyvää oli pakkasestakin. Ehkä kuitenkin pysyn omassa
ohjeessani ,) mutta välillä on kiva kokeilla jotain uutta.
Melko tuhtiahan tuo kuorrute on ja itse tykkään laittaa tomusokeri-voi-kuorrutteeseen nykyään pienen rahkakevennyksen. Rahka tuo myös mukavasti hapokkuutta eikä maku ole näin ollen niin raskaan oloinen. Kiva, että testasit ohjetta. :)
VastaaPoistaVoisipa kokeilla tuota rahkaa kuorrutukseen, purkillinenko? :)
PoistaPorkkanapiirakka on kyllä yks parhaista leipomuksista ikinä :)
VastaaPoistaSe on kyllä ollut mun lempparia pienestä asti :)
Poista