POHJA
n. 3 dl juoksevaa margariinia
3 dl vehnäjauhoja
3 dl ruisjauhoja
3 dl ruisjauhoja
6 rkl kylmää vettä
Sekoita keskenään kulhossa rasva ja vehnäjauho lusikalla sekoittaen, lopussa sormin nyppimällä. Lisää
nopeasti kylmä vesi ja sekoita. Taputtele piirasvuokaan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa alimmalla tasolla 10 min.
TÄYTE
1 rs (300 g) lohisuikaileita
1 pss (180 g) katkarapuja
1 pss (180 g) katkarapuja
sipulia, valkosipulia
1 pss (150 g) juustoraastetta
Aurajuustoa murusina
Aurajuustoa murusina
3 dl Creme Bonjour paahdettu sipuli -ruokakerma
5 munaa
Sekoita keskenään kerma ja munat. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle vuokaan lohisuikaleet ja katkaravut, ripottele pinnalle sipulit, juustoraaste ja Aurajuustomuru. Kaada pinnalle muna-kerma -seos. Paista edelleen alimmalla tasolla 20 min. Tarjoa lämpimän teen tai kahvin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥