Pages

maanantai 1. syyskuuta 2014

Hernekeittoa


Aikastalailla vuosi sitten on tullut tehtyä hernekeittoa pakkaseen, joten ei meillä kovin ahkeraan "piereskellä" :D Nyt keittelin sitä taas, jauheliha linjalla edelleen. Kerran olen tehnyt joulukinkusta jääneellä kinkulla, emme tykänneet. Tällä ohjeella mulla tulee kuusi 0,5 L foliovuokaa, joista viisi menee yleensä pakkaseen. Tuosta rasiasta tulee reilut annokset kahdelle, kolme saisi ihan sopivat :)

4 kommenttia:

  1. Hernekeittoa tulee tehtyä ihan liian harvoin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä satsi pakkaseen, niin ei tarvitse useasti keittää :) Muakin aluksi kammotti keittoaika ja muutenkin hernekeiton keittäminen mutta ei enää :D

      Poista
  2. Meillä tehdään hernekeitto nykyään uunissa. On niin helppo homma, välillä voi vähän sekoitella. - E -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uunissapa ei olekaan koskaan tullut tehtyä, kokeiliskohan seuraavalla kerralla... :) Kiitos vinkistä!

      Poista

Kiitos kommentista ♥