Pages

perjantai 25. huhtikuuta 2014

TEXMEX-perunamuusivuoka


Kodin Kuvalehdessä nro 10/2013 oli tämmöisen ruoan ohje. Oli oikein hyvää ja helppoa tehdä, mukavaa vaihtelua arkiruokaan :) Ohjekin oli hyvin yksinkertainen:

TEXMEX-perunamuusivuoka

8-10 annosta

1 l löysää perunamuusia (tein pussimuusia)
3 munaa
2 rkl voita / margariinia

Texmex-jauhelihakastike
400 g jauhelihaa
1 dl vettä
1 pss taco-mausteseosta
3 rkl ketsuppia / 2 rkl tomaattipyreetä
1 pss (200 g) esim. herne-maissi-paprika pakastesekoitusta
(1 prk (200 g) ranskankermaa)

Päälle 
juustoraastetta
kirsikkatomaatteja

Valmista kastike: Ruskista jauheliha ja lisää vesi ja taco-mauste. Sekoita ja lisää ketsuppi / pyree ja pakastevihannekset. Anna hautua perunamuusin teon ajan. Lisää lopuksi ranskankerma, jos haluat.

Valmista perunamuusi pakastetusta perunamuusiaineksesta, oikeista perunoista tai pussimuusi jauheesta. Lisää muusiin munat ja voi, sekoita hyvin. Muusi saa jäädä melko löysäksi.

Kaada voidellun vuon pohjalle vähän perunamuusia ja sen päälle jauhelihakastiketta, jatka näin. Jätä päälimmäiseksi kerrokseksi jauhelihakastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja halkaise kirsikkatomaatteja koristeeksi. Paista 175-asteessa uunin keskitasolla 20-30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥