1.2.2013
Viime viikot on tullut täytettyä laatikoita ja purettua niitä, nimittäin muuttolaatikoita! :) Samalla on ollut hyvä tilaisuus tehdä inventaariota ja laittaa kaikenlaista turhaa tavaraa pois. Tästä syystä täälläkin on ollut hiljaisempaa, leivonta tarvikkeet ovat vielä laatikoissaan odottamassa pääsyä paikoilleen ja tietokonekin on ollut ilman johtoja jonkin aikaa :D
Tosiaan, uunia en ole vielä päässyt kokeilemaan mutta liettä on kyllä käytetty. Tehokaskin mokoma on, verrattuna entiseen :D Ja onhan tuo toisenlainenkin; entinen oli ihan sellainen perus hella-uuni systeemin, tämä uusi on keraamisella liedellä ja kiertouunilla. Saa nähä miten uunin käyttämisen oppii...
Joten jos vaikka laitettaisiinkin arvonta siksi aikaa pystyyn, kun käytön oppii ja tavarat löytävät paikkansa :) Kirjatkin ovat vielä laittamatta...
ARVONTA
Osallistua voit jättämällä kommentin
tähän postaukseen.
Kiva olisi, jos antaisit samalla vinkkejä kiertoilmauunin käyttämisestä leivonnassa :)
(Osallistua voi siis ilman vinkkiäkin)
tähän postaukseen.
Kiva olisi, jos antaisit samalla vinkkejä kiertoilmauunin käyttämisestä leivonnassa :)
(Osallistua voi siis ilman vinkkiäkin)
Mukaan arvontaan tahdon. Kyl kiertoilmauunia on helppo käyttää, itse olen havainnut että täytekakun pohja... onnistuu paremmin tasalämmöllä. Pakastetut laatikot... sulaa kiertoilmalla paljon nopeammin ja tasaisemmin.
VastaaPoistaT: salakkala@hotmail.fi
Hyppään mukaan arvontaan. Tsemppiä muuttotouhuihin!
VastaaPoistaFeetu (feetu03@gmail.com)
Mukaan arvontaan! Kiertoilmauunista olen napsaissut kiertoilman pois kun leivon ;)
VastaaPoistaosallistun arvontaan
VastaaPoistatapsa
tapahola@luukku.com
Minäkin arvontaan mukaan!
VastaaPoistaMulla on tavallinen tyhmä perusuuni, kiertoilmaa olen käyttänyt ehkä kerran elämässäni, mutta sen tiedän, että kiertoilmauunin laitetaan 20 astetta vähemmän asteita kuin tavalliseen. :)
Hiirikin osallistuu poikkeuksellisesti :D
VastaaPoistaKotikolossa on kiertoilmauuni ja reseptien paistoajat vain muuntelen pienemmiksi. Turhanoloinen mutta kätevä hammastikun korvike on paistoa seuraava mittari, joka kertoo pullan tai kakkupaistoksen kypsyyden digitaalisesti ja taisi vielä piipatakin, jos kypsä......se on kotona, joten myöhemmin lisää.
Nyt olisi käytössä moderni kaasu-uuni, mutta herkuttelen ulkona, enkä aio tuohon hellaan koskea :D
Arvontaan mukaan, mie oon kantapään kautta oppinut että jos kiertoilmalla paistaa jotain tulee lämpöjen olla alhaisempi kuin normiasetuksilla paistettuna :D , mulla on ollut nyt kohta 9 vuotta uuni jossa kiertoilma ja normaali ja tämän vuoden puolella oon nyt käyttänyt kiertoilmaa :D, vasta :D.. harjoittelua vaatii, mutta sillä tavoin uuni lämpenee huippunopeasti haluttuun kuumuuteen. Niinkin voi tehdä että ensiksi kiertoilmalla lämmittää uunin tahdottuun astemäärään ja sitten napsauttaa normaaliasetukset päälle :D
VastaaPoistaMinäkin tahdon mukaan arvontaan. Sen sanon kiertoilmauunista että tulet polttamaan ja saamaan epätasaisesti paistuneita leivoksia ennenkuin oppii käyttämään. Näin kävi ainakin minulle ;)
VastaaPoistaOnnea uuteen kotiin!
VastaaPoistaMukaan arvontaan, ihan perusuunilla :)
Mukana arvonnassa.
VastaaPoistaKiertoilmauunissa lämpiää kaikki nopeaa, meillä kun ei ole mikroa ollenkaan.
Ja sämpylöitä/pullia paistan kerralla kaks, joskus kiireisenä kolmekin.. peltiä yhtaikaa... :)
Tykkään, että on kätevä, nyt vaan alkaa olla niin vanha uuni, että paistaa jotenkin epätasaisesti.
Kiitos kommentoinnista blogissani. Sitä kautta tänne osasin. Laitoin sinut linkkeihini.
VastaaPoistaOhjeita en osaa antaa kun en osaa itekkään kiertoilmauunia käyttää :)
Arvonnassa mukana! Kiertoilmauunia en omista,joten vinkkejä en osaa kertoa.
VastaaPoistaT.Niiskuneiti
Mukaan arvontaan minäkin =)
VastaaPoistaItse yleensä vähennän hieman paistoaikaa mitä ohjeessa sanotaan ja melkein aina lämpötilana on 200 astetta =) Mutta sen enempää vinkkejä en osaa sanoa. Mutta esim. pullan paisto käy niin nopsaan, kun voi laittaa pari peltiä samalla kertaa =)
Voimia muuttopuuhiin :) Arvontaan voisin osallistua -meillä on tavallinen uuni, mummulan kiertoilmauunin kanssa en saa oikein yhteistyötä sujumaan..Olen oppinut kantapään kautta alentamaan suosituspaistolämpötilaa 20-30astetta ja myös sen, että mäntysuovalla saa puhdistettua loistavasti... ;) Energistä viikkoa!
VastaaPoistaOnnea muuttoon. Kiertoilmauuni on ihan kätevä jos haluaa kypsentää monta peltiä esim pikkuleipiä kerrallaan. Pizzan paistossakin on tosi hyvä. Mut kandee tarkkailla ettei kärähdä, vähän alempi paistolämpötila kun käytät kiertoilmaa.
VastaaPoistaKivaa kevään odotusta!=)
classique_@suomi24.fi
Mielenkiintoinen blogi litytään lukijaksi jotta seuraaminen onnistuu helposti.
VastaaPoistaJoko olet ehtinyt kokeilla uunia?
siksak@mbnet.fi