Toisena päivänä oli tarjolla uuniperunaa kylmäsavuhärkätäytteellä ja salaatilla. Täyttävää oli, vaikka luulisi ettei.
Uuniperunat kylmäsavuhärkätäytteellä
1-2 isoa perunaa syöjää kohden
100 g kylmäsavuhärkää (tai jotain muuta, esim. kalaa, kinkkua...)
1 prk kermaviiliä
sinappia maun mukaan
suolakurkkupalasia maun mukaan (meillä ei ollu)
Pese perunat hyvin. Pistele haarukalla ja kääri yksitellen folioon. Paista 225-asteessa kypsiksi, noin tunti.
Pilko kylmäsavuhärkä (tai muu) pieniksi palasiksi ja sekoita kermaviiliin muiden aineksien kanssa. Tee kypsiin perunoihin ristiviilto ja purista perunaa hieman, näin saat sitä hieman "auki". Laita täytettä "aukkoon" ja syö :)
Seuraavana päivänä syötiin salaatin kera pekonista uunimakkaraa :) Eli ihan tavallista uunimakkaraa juustonpalasilla mutta pekonia vielä kääritty ympärille. Herkkua oli! Kesällä pitää grillissä kokeilla ,)
Näillä herkuilla lähti tämä vuosi käyntiin :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥