Pages

perjantai 24. elokuuta 2012

Sämpylöitä

Hernerokan kaverina maistuu eritysesti tuore ruisleipä mutta kyllä mikä tahansa leipä tuoreena on hyvää.

 
Aamulla pyöräytin jääkaappiin sämpylät odottamaan iltapäivän paistoa. Sämpylöitten ohje on Makeaahyvää -blogista ja siellä niiden nimi on 'Aamulla leivottavat sämpylät' mutta voihan niitä paistaa illallakin.


 
Ja taas alkaa olemaan se aika vuodesta, jolloin kameran salama pilaa kuvat...

2 kommenttia:

  1. Heippa, Kirsin keittiössä- blogi muutti myös bloggeriin. Tervetuloa, saa linkittää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkitetään, kunhan saan listan päivitettyä :) Suurin osa mennyt uusiksi...

      Poista

Kiitos kommentista ♥