Pages

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Arvonta voitto ja muffinit

Osallistuin Hiekkakakun järjestämään 2-vuotis kilpailuun ja yllätykseni voitin! Perjantaina sitten posti toi pakettikortin ja hetihän sitä lähdettiin Eetun kanssa hakemaan päivälenkin yhteydessä. Kassinkin otin mukaan, että olisi mukavempi kantaa mutta taisi siinä olla postineidillä ja muilla asiakkailla hymyssä pitämistä, kun paketin sain. Eihän se nimittäin mahtunut minun pieneen kassiin, jonka olin jo levittänyt valmiiksi auki. Suu auki ihmetyksestä otin paketin kainalooni ja tyhjän kassin toiseen käteeni ja menin sivummalle katsomaan, että onhan se nyt varmasti minulle. Olihan se! Kiitos oikein paljon palkinnosta!!
Jännityksen siivittämänä Eetun kanssa sitten kotiin melkein liidettiin, niin kiire oli pakettia aukaisemaan. Ja tämmöisiä ihanuuksia sieltä lopulta paljastui

- muffiniteline
- reunakoriste juttuja muffineihin
- muffinimuistikirja kera kolmen ohjeen,
joista Italialaisia muffineita piti heti sunnuntai aamupalalle kokeilla

Minulla ei ollut Amerikkalaisia muffinivuokia, niin tein pullavuokiin. Tosi ihania olivat, suolaisen ja hieman makean makuisia. Jaan ohjeen kanssanne, jotta pääsette myös kokeilemaan näitä ihanuuksia, toivottavasti Hiekkakakun Anne ei siitä pahastu. Mukava, kun on muutama suolainen muffini ohjekin kaapissa, kun niitä makeita tahtoo olla niin paljon... Minä tein hieman muutoksia tähän ohjeeseen, ne ovat suluissa.

Italialaiset muffinit   8 kpl
125 g voita
2 munaa
0,5 tl suolaa
200 g kermaviiliä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
50 g metwurstirouhetta (salami)
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tl pizzamaustetta
emmental-mozzarella juustoraastetta (tavallista)
Amerikan muffinivuokia

Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa joukkoon kananmunat, suola ja kermaviili kierrevatkaimella. Sekoita keskenään jauhot ja levinjauhe ja lisää taikinaan puuhaarukalla varovasti sekoittaen. Lisää metwurstirouhe ja huolellisesti valutetut, hienonnetut tomaatit. Jaa taikina vuokiin. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa n.15 min. Soveltuu pakastettavaksi.

Aikaisemmat kommentit:
Anne/Hiekkakakku kirjoitti 27.06.2011 - 22:26
Mukava, jos palkinto oli positiivinen yllätys :-)
Kerran aikaisemminkin kävin jo vilkaisemassa oletko paketin saanut ja päässyt kenties testailemaan ohjeita, mutten (mukamas) ehtinyt silloin kommenttia jättää. Enkä toki pahastu vaikka tuon iki-ihanan suolaisen muffariohjeen täällä julkaisit. Meillä noita ko. muffareita tehtiin ekaa kertaa keskimmäisen lapsen ristiäisiin ja hyvin tekivät silloinkin kauppansa.

MinnaT kirjoitti 28.06.2011 - 13:19
Nämä oli kyllä hyviä. Ajattelin joku kerta kokeilla tehdä kakkuvuokaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥