Osallistuin Hiekkakakun järjestämään 2-vuotis kilpailuun ja yllätykseni voitin! Perjantaina sitten posti toi pakettikortin ja hetihän sitä lähdettiin Eetun kanssa hakemaan päivälenkin yhteydessä.
Kassinkin otin mukaan, että olisi mukavempi kantaa mutta taisi siinä
olla postineidillä ja muilla asiakkailla hymyssä pitämistä, kun paketin
sain. Eihän se nimittäin mahtunut minun pieneen kassiin, jonka olin jo
levittänyt valmiiksi auki. Suu auki ihmetyksestä otin paketin kainalooni ja tyhjän kassin
toiseen käteeni ja menin sivummalle katsomaan, että onhan se nyt
varmasti minulle. Olihan se! Kiitos oikein paljon palkinnosta!!
Jännityksen siivittämänä Eetun kanssa sitten kotiin melkein liidettiin, niin kiire oli pakettia aukaisemaan. Ja tämmöisiä ihanuuksia sieltä lopulta paljastui
Italialaiset muffinit 8 kpl
Jännityksen siivittämänä Eetun kanssa sitten kotiin melkein liidettiin, niin kiire oli pakettia aukaisemaan. Ja tämmöisiä ihanuuksia sieltä lopulta paljastui
- muffiniteline
- reunakoriste juttuja muffineihin
- muffinimuistikirja kera kolmen ohjeen,
joista Italialaisia muffineita piti heti sunnuntai aamupalalle kokeilla
Minulla ei ollut Amerikkalaisia
muffinivuokia, niin tein pullavuokiin. Tosi ihania olivat, suolaisen ja
hieman makean makuisia. Jaan ohjeen kanssanne, jotta pääsette myös
kokeilemaan näitä ihanuuksia, toivottavasti Hiekkakakun Anne ei siitä
pahastu.
Mukava, kun on muutama suolainen muffini ohjekin kaapissa, kun niitä
makeita tahtoo olla niin paljon... Minä tein hieman muutoksia tähän
ohjeeseen, ne ovat suluissa.
Italialaiset muffinit 8 kpl
125 g voita
2 munaa
0,5 tl suolaa
200 g kermaviiliä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
50 g metwurstirouhetta (salami)
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tl pizzamaustetta
emmental-mozzarella juustoraastetta (tavallista)
Amerikan muffinivuokia
Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa
joukkoon kananmunat, suola ja kermaviili kierrevatkaimella. Sekoita
keskenään jauhot ja levinjauhe ja lisää taikinaan puuhaarukalla
varovasti sekoittaen. Lisää metwurstirouhe ja huolellisesti valutetut,
hienonnetut tomaatit. Jaa taikina vuokiin. Ripottele pinnalle
pizzamaustetta ja juustoraastetta. Paista 200 asteessa n.15 min. Soveltuu pakastettavaksi.
Aikaisemmat kommentit:
Anne/Hiekkakakku
kirjoitti 27.06.2011 - 22:26
Mukava, jos palkinto oli positiivinen yllätys :-)
Kerran aikaisemminkin kävin jo vilkaisemassa oletko paketin saanut ja
päässyt kenties testailemaan ohjeita, mutten (mukamas) ehtinyt silloin
kommenttia jättää. Enkä toki pahastu vaikka tuon iki-ihanan suolaisen
muffariohjeen täällä julkaisit. Meillä noita ko. muffareita tehtiin ekaa
kertaa keskimmäisen lapsen ristiäisiin ja hyvin tekivät silloinkin
kauppansa.
MinnaT
kirjoitti 28.06.2011 - 13:19
Nämä oli kyllä hyviä. Ajattelin joku kerta kokeilla tehdä kakkuvuokaan :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista ♥