Pages

perjantai 3. syyskuuta 2010

Ensimmäiset kermaruusuni

Valkosuklaajäädykkeestä jäi hieman kermaa ja se alkoi olla jo hieman kokkareista. En viitsinyt sitä mihinkään käyttää mutten raskinut heittää roskiinkaan, joten keksin, että kokeilempa viimein tehdä kermaruusuja!

Kerma vatkaantui vielä ihan hyvin, en laittanut mitään vahvistavaa ainetta, eli en raskinut, pihi kun oon. Mutta sain kuin sainkin jonkinlaisia ruusuja tehtyä, joihin itsekin olen niin tyytyväinen, että kehtaan tänne laittaa. Eihän nämä nyt kuitenkaan niin hienoja ole kuin muilla mutta ensikertalainen on aina ensikertalainen ja harjoitus tekee mestarin.

Tein ruusut siinä järjestyksessä missä nuo numerot on. Nro 3:een olin itse aika tyytyväinen, tein sen sillain, että tylla liikkui vasemmalta oikealle. Muut ovat oikealta vasemmalle. Keskustan aloitus"nupun" kanssa mulla oli vähän vaikeuksia: siitä tuli vain sellainen plörähtänyt kasa Mutta se tieten johtui siitä etten laittanut mitään tukiainetta kermaan...?

Tässä vielä lähikuva tuosta nro3:n ruususta.
Omasta mielestäni näiden teko oli kivaa ja tuntui onnistuvankin näin ensimmäiseksi kerraksi ihan hyvin. Pitää harjoitella enemmän ja jos sitten laittais sitä tukiainettakin...

Aikaisemmat kommentit:
Askartelua&Elämänmakuja kirjoitti 03.09.2010 - 15:05
Kauniitahan niistä tuli, kyllä niitä vaan sopii asetella kakun päälle!

MinnaT kirjoitti 03.09.2010 - 15:57
Kiitos :)

SakariSokeri kirjoitti 03.09.2010 - 20:14
Hienosti olet onnistunut! Minä en ole uskaltanut vielä edes yrittää...

Suviih kirjoitti 05.09.2010 - 21:46
Hienosti onnistuneita, ei muuta kun kakkujen päällekin tekemään. Itseäkin on aina välillä himottanut ruusutyllan hankinta, mutta hankkimatta on jäänyt. Kiva olisi kyllä kokeilla näitä joskus!

jack bauer kirjoitti 06.09.2010 - 12:34
Hienoja ruusuja:)

Sirpa kirjoitti 07.09.2010 - 21:11
Hienoja ruusuja...oletko muuten hakenut vinkkiä mistään...itse nimittäin opiskelin youtuben kanssa, johan alko lyyti eiku tylla pursottaa :DDD

MinnaT kirjoitti 08.09.2010 - 16:09
Kiitos kaikille kehuista :) Jospa tässä kohta uskaltaisin tehdä "ihan kunnollisia", joita sitten laitan pakkaseen kakkuja varten :) Ohjeita näiden tekoon olen katsonut ihan toisista blogeista mutta pitääpä "youtubettaa" ohje myös, jos vaikka tulisi uutta vinkkiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥