Pages

maanantai 31. toukokuuta 2010

Testissä savustuspussi

Löysin kaupasta tämmöisen savustuspussin, jonka avulla voi itse tehdä omassa, tavallisessa uunissa savukalaa.
Kalana oli Norjalaista kirjolohta ja hyvää oli! Kämppä vaan haisi ihan kivasti savulle mutta kunnon tuuletuksella sekin paha häipyi
Mikähän on suomalaista, kun kala oli norjalaista ja uudet potut ruottalaisia... Salaatti kaupan valmista ja kastikkeena kermaviili-Tzatziki. Olisin ostanu tilli-ruohosipulia muttakun ei kaupassa ollut... Ihan hyvin tämä tzatzikin sopi kalalle.
Ihana savukalaa... Loppukalasta tuli sitten ihanaa kalakeittoa.

Aikaisemmat kommentit:
Pioni kirjoitti 02.06.2010 - 07:52
Tätä pitää kokeilla. Usein oon aikonut, mutta aina on jäänyt... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥